JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Aplicație lider LSPD

Aplicație lider LSPD

Posts 1 to 2 of 2

1

Nick Sa:Mp : sek93
Varsta Reala : 15 ani.
Level : 5
Ore : 0.
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Doresc să ajung lider la această facțiune deoarece este facțiunea ”principală” de tip departament a acestui server.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? :Să o ridic cât mai sus.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da, am mai fost lider.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : La LSPD și FBI, pe alt server.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Da, am mai fost, pe alt server.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Da, sunt de acord.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Îmi pot incepe autocaracterizarea prin faptul că mă numesc Tudor, am vârsta de 15 ani, locuiesc în județul Iași, localitatea Iași, iar ocupația mea este una de elev. Sunt un om căruia nu îi plac oamenii falși și este capabil să lucreze în echipă. În timpul liber îmi place să îmi ocup timpul jucându-mă pe calculator sau lucrând în anumite limbaje de programare. Prefer să mă feresc de persoanele false, ținând în jurul meu doar prietenii adevărați care îmi sunt alături mereu. Sunt un adolescent ce știe, aproxmativ, cu ce se mănâncă viața, sigur pe el, ce pune suflet în tot ceea ce face. Pentru mine este foarte importantă zicala 'Respecta-ma pentru a te respecta' deoarece eu consider că respectul este principala calitate pe care o persoană ar trebui s-o posede și mă înțeleg bine cu oricine.
Poza /stats (OBLIGATORIU) :  https://imgur.com/a/kGyn61d

0

2

Respind!
Motiv:Nu ai cel putin 3-Ore jucate.

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Aplicație lider LSPD