APLICATII.
1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? :As dori sa intru in aceasta factiune pentru ca as putea sa o ajut cu largirea playerilor, P:s am auzit ca este o factiune cu respect.
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) : Ma numesc Alin, am 14 ani, sunt din Neamt, imi place sa imi fac prieteni, sa petrec timpul cu prieteni, sunt o persoana care ii place sa fie respectata, sunt o persoana foarte prietenoasa, care asteapta sa intre in aceasta factiune, sunt o persoana sociabila, am o fire sociabila, imi place sa fac glume.
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) : https://imgur.com/a/0VzIGQ3
4) De ce Hitman si nu alta factiune? : Pentru.. Ca mi se pare ca este o factiune MIX fata de celelalte factiuni. Imi place sa fac contracte, imi place pentru ca este o factiune silentoasa.
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? : Pai, cred ca sunt in avantaj pentru ca am o aplicatie corect gramaticala, cu niste informatii dorite care cel care le citeste sa fie mandru.
6) Ai fost sanctionat macar o data? Daca da, de ce? Nu, nu am fost sanctionat niciodata.
7) Esti constient ca vei fi demis cu maxim FP daca nu stai minim 14 zile in factiune? Da, sunt foarte constient, de ce responsabilitati am pe umeri mei.
8) Alte precizari : Va multumesc pentru atentia acordata.