JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Hitman Agency » Hitman Agency ~ aplicatii.

Hitman Agency ~ aplicatii.

Posts 1 to 21 of 21

1

APLICATII.

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? :
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) :
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) :
4) De ce Hitman si nu alta factiune? :
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? :
6) Ai fost sanctionat macar o data? Daca da, de ce?
7) Esti constient ca vei fi demis cu maxim FP daca nu stai minim 14 zile in factiune?
8) Alte precizari :

0

2

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? : Pentru a ma ocupa de contracte.
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) :Ma numesc Madalin, am varsta de 15 ani si locuiesc in orasul Craiova sunt o persoana calma, cu zambetul pe buze dar si o persoanacare stie sa ii respecte pe cei din jurul sau.
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) :https://imgur.com/a/Wvv828Z
4) De ce Hitman si nu alta factiune? : Pentru ca aceasta este cea mai dorita si cea mai buna factiune.
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? : Nu ma creed avantajat cu nimic fata de ceilalti.
6) Ai fost sanctionat macar o data? Daca da, de ce?: Nu am fost sanctionat.
7) Esti constient ca vei fi demis cu maxim FP daca nu stai minim 14 zile in factiune?: Da
8) Alte precizari : Bafta cu functia!

0

3

Madalin@Deagle wrote:

2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) :Ma numesc Madalin, am varsta de 15 ani si locuiesc in orasul Craiova sunt o persoana calma, cu zambetul pe buze dar si o persoanacare stie sa ii respecte pe cei din jurul sau.
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) :https://imgur.com/a/Wvv828Z
4) De ce Hitman si nu alta factiune? : Pentru ca aceasta este cea mai dorita si cea mai buna factiune.
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? : Nu ma creed avantajat cu nimic fata de ceilalti.
7) Esti constient ca vei fi demis cu maxim FP daca nu stai minim 14 zile in factiune?: Da

Acceptat.

0

4

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? : Doresc in aceasta factiune deoarece este una foarte cautata si am experienta ca si killer.
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) : Ma numesc Radulescu Alex, am varsta de 17 ani si locuiesc in Judetul Arges, mai exact Pitesti.Invat la liceul theoretic Ion Cantacuzino si sunt in clasa a 11-a.Sunt o fire deshisa, responsabila, imi place sa fac toate lucrurile ca la carte.Imi place sa fac mult sport si sa ma joc SA:MP in timpul liber.Imi place sa ies cu prietenii in oras si sa ma distrez.Nu imi place sa intru in conflicte, de obicei le evit.
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) : https://imgur.com/a/MRT6DT1
4) De ce Hitman si nu alta factiune? : Deoarece am experienta in aceasta factiune si deoarece imi place foarte mult.
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? : Sunt mai avantajat fata de ceilalti player cu experienta pe care o am.
6) Ai fost sanctionat macar o data? Daca da, de ce? Nu.
7) Esti constient ca vei fi demis cu maxim FP daca nu stai minim 14 zile in factiune? Da.
8) Alte precizari : Multumesc pentru atentia acordata.

0

5

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? : Doresc in Hitman deoarece este o factiune foarte cautata, cu membrii ok si deaorece am experienta.
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) : Sunt o persona serioasa, imi place sa fac toate lucrurile ca la carte si sa repect pe cei ce ma respecta. Sunt o fire amuzanta, imi place sa ma joc SA:MP in timpul liber si sa fac mult sport. Nu-mi place sa intru in conflicte cu nimeni, de obicei evit situatii de genul. Imi place sa-mi fac prieteni noi si sa ma distrez.
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) : https://imgur.com/a/iAnpGe9
4) De ce Hitman si nu alta factiune? : Deorece am experienta doar in aceasta factiune.
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? : Cu experienta pe care o am, cu respectful si cu activitatea.
6) Ai fost sanctionat macar o data? Daca da, de ce? Nu am fost.
7) Esti constient ca vei fi demis cu maxim FP daca nu stai minim 14 zile in factiune? Da.

0

6

DrimHG wrote:

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? : Doresc in Hitman deoarece este o factiune foarte cautata, cu membrii ok si deaorece am experienta.
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) : Sunt o persona serioasa, imi place sa fac toate lucrurile ca la carte si sa repect pe cei ce ma respecta. Sunt o fire amuzanta, imi place sa ma joc SA:MP in timpul liber si sa fac mult sport. Nu-mi place sa intru in conflicte cu nimeni, de obicei evit situatii de genul. Imi place sa-mi fac prieteni noi si sa ma distrez.
4) De ce Hitman si nu alta factiune? : Deorece am experienta doar in aceasta factiune.
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? : Cu experienta pe care o am, cu respectful si cu activitatea.

DrimHG wrote:

Respins, nu ai minim level 7.

0

7

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? :Pentru ca eu cred ca este o factiune potrivita pentru mine si imi place sa omor oameni cu sange rece si trag foarte bine cu arma
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) :Ma numesc Ianis,sunt elev la mate-info am 16 ani sunt din Bucuresti sunt o fire calma si imi place mult sa joc jocuri si sa ascult persoanele din jur:ma simt special
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) :https://imgur.com/a/kAXqiPj
4) De ce Hitman si nu alta factiune? :Pentru ca nu am mai fost intr-o factiune si cred ca hitman e cea mai potrivita pentru mine
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? :Eu sincer cred ca nu am niciun avantaj faca de ceilalti :)
6) Ai fost sanctionat macar o data? Daca da, de ce?Nu am fost sanctionat nici macar o data
7) Esti constient ca vei fi demis cu maxim FP daca nu stai minim 14 zile in factiune?:Da imi dau si eu seama
8) Alte precizari :Sper sa fiu acceptat m-ar bucura foarte mult astept un raspuns cat mai repede.

0

8

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? : Vreau sa intru in Hitman Agency, deoarece este o factiune pe placul meu, este o agetie de suflet in care vreau sa-mi fac noi prietenii si sa ma distrez facand raportul.
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) : Sunt  un  om  norocos  din  toate  punctele  de  vedere:  am   o  familie  frumoasa, prieteni calzi si sinceri, fac lucrurile care imi plac si îmi aduc satisfactii. Optimismul si pozitivismul sunt trairi care ma insotesc  permanent  în viata personala.Consider ca urmatorul motto  „Valoarea  unui  om rezidă în ce dă el, nu în ceea ce este capabil să primească" imi scoate in evidenta pozitia pe care o am in fata oamenilor pe care ii intalnesc.
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) : https://i.postimg.cc/MK7D5cVK/screensho … 24-908.png
4) De ce Hitman si nu alta factiune? : Dupa cum am spus si mai sus este o agentie de suflet, care ma determina.
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? : Nu sunt cu nimic mai avantajos, doar faptul ca sunt putin mai experimentat si am putini mai multi ani.
6) Ai fost sanctionat macar o data? Daca da, de ce? Nu, nu am fost.
7) Esti constient ca vei fi demis cu maxim FP daca nu stai minim 14 zile in factiune? Da, sunt constient.
8) Alte precizari : Mersi pentru timp.

0

9

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? : Doresc in HITMAN deoarece vreau sa ma alatur aceastei factiuni
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) : Ma numesc Itan si am 12 ani, imi place sa ma joc SAMP, CSGO, ETS2
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) : Uitati : https://imgur.com/fuiHTOX
4) De ce Hitman si nu alta factiune? : Pentru ca imi place o viata de HITMAN periculos
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? : Am un comporament ok, si sunt calm
6) Ai fost sanctionat macar o data? Daca da, de ce? Da, am primit un mute deoarece am facut spam cu HAI 200 ON
7) Esti constient ca vei fi demis cu maxim FP daca nu stai minim 14 zile in factiune? Desigur,sunt constient de acest lucru
8) Alte precizari :
Nu, nu am

0

10

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? :Deoarece este o factiune frumoasa
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) :Ma numesc Sami imi traiesc viata la maxim si nu imi place sa ma descriu deoarece nu o fac prea bine
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) :https://imgur.com/a/n9lFJ2n
4) De ce Hitman si nu alta factiune? :Deoarece este cea mai frumoasa
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? :Nu ma avantajez cu nimic toti suntem la fel!
6) Ai fost sanctionat macar o data? Daca da, de ce?N-am sanctiuni
7) Esti constient ca vei fi demis cu maxim FP daca nu stai minim 14 zile in factiune?Da
8) Alte precizari :Multumesc pentru ca ti-ai consumat timp din viata sa te uiti la aplicatie

0

11

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? :Imi doresc sa intru in Hitman pentru ca sunt bun la asasinat
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) :Salut,sunt Florin am 13 ani si sunt din Ghindaoani nu sunt prea deschis sunt strans asa de sine nu bag in seama pe orcine.Cate odata pot fi si serios.Imi place FOTBALUL si HANDBALUL.Eu sunt asa nimeni nu ma poate schimba.
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE):
4) De ce Hitman si nu alta factiune? :Hitamnul este cea mai buna factiune.
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? :Nu,eu nu cred ca sunt avantajat
6) Ai fost sanctionat macar o data? Daca da, de ce?Nu,nu am fost sanctionat
7) Esti constient ca vei fi demis cu maxim FP daca nu stai minim 14 zile in factiune? Da,sunt constient de orice as face.
8) Alte precizari:Da,vreau sa zic ca Hitmanul este ce mai buna factiune de cand o stiu eu.

0

12

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? : Vreau sa intru in Hitman deoarece am nevoie de o factiune noua, vreau sa ma implic si sa ajut la cladirea unei factiuni puternice.
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) : Sunt un baiat de treaba, imi place sa invat, sa ma joc fotbal, sunt harnic, imi place sa ma implic in cat mai multe lucruri, imi place sa ma joc SA:MP, am o experienta de 5 ani pe SA:MP, ma descurc bine la scoala, la fel si la sport, imi place sa lucrez in echipa, dar si singur.
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) : https://imgur.com/a/hdrRrf5
4) De ce Hitman si nu alta factiune? : Pentru ca Hitman este o agentie unica.
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? : Am fost lider FBI si helper.
6) Ai fost sanctionat macar o data? Daca da, de ce?: Nu.
8) Alte precizari : nimic

0

13

2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) :Ma numesc Raul, am varsta de 14 ani si locuiesc in orasul Craiova sunt o persoana calma, cu zambetul pe buze dar si o persoanacare stie sa ii respecte pe cei din jurul sau.
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) https://imgur.com/a/y84KnoG

0

14

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? :Am experienta
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) :Ma numes Dragos am varsta de 15 ani sunt din Bucuresti si am sange rece
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) :Nu gasesc flderul unde sunt ss din samp dar puteti ruga un admin sa dea check
4) De ce Hitman si nu alta factiune? :Am experienta
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? :Depinde.
6) Ai fost sanctionat macar o data? Daca da, de ce?Nu
Esti constient ca vei fi demis cu maxim FP daca nu stai minim 14 zile in factiune?Desigur dar voi sta mai multe zile

8) Alte precizari :Multumesc pentru atentie.

0

15

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? :Vreau sa intru in aceasta factiune deoarece imi place cu ce se ocupa. Are cea mai frumoasa activitate si cred ca m-as integra rapid.
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) :Sunt o persoana simpla, care incearca sa ocoleasca oamenii falsi, deoarece consider ca acestia sunt doar o pierdere de timp în viata noastra. Sunt foarte direct si sincer cu lumea, iar de fiecare data cand nu imi convine ceva, spun, deoarece nu are rost sa traim amandoi intr-o minciuna. Nu imi plac iluziile, si tocmai de aceea sunt o persoana foarte realista. Incerc sa ma mentin cat mai calm indiferent de situatie si consider ca prietenia este cel mai important lucru în orice moment al vietii.
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) :https://cdn.discordapp.com/attachments/496028866612035600/505003335116390433/sa-mp-022.png
4) De ce Hitman si nu alta factiune? :Pentru ca cel mai bine decat in alte factiuni.
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? :Cu nimic toti suntem la fel.
6) Ai fost sanctionat macar o data? Daca da, de ce?Nu am fost si nici nu vreau.
7) Esti constient ca vei fi demis cu maxim FP daca nu stai minim 14 zile in factiune?Desigur
8) Alte precizari :Nu.:*

0

16

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? : Pentru ca este o factiune foarte grea si totodata frumoasa.
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) :Ma numesc Vlad, am varsta de 14 ani, sunt o fire amuzanta, cu care poti glumi dar si serioasa cand este nevoie. Sunt o fire spontana, careia ii place sa ajute lumea cu ce poate si cand poate. Sunt o persoana careia ii place sa-si faca prieteni noi si sa socializeze. Nu-mi place sa fiu mintit sau sa fiu barfit pe la spate. Sunt o persoana cum se cade, careia ii place sa iasa din zona de confort dar cu anumite limite. Sunt o persoana careia ii place foarte mult sa incerce lucruri noi, respectoasa. Incerc sa sar in ajutorul tuturor indiferent daca ma respecta sau nu, daca ma ajuta sau m-a ajutat vreodata sau nu, din putinul meu ofer tuturor.Imi plac jocurile online, in special SA:MP si CS:GO. Ma pot descrie ca un baiat de treaba, cu simtul umorului, care evita pe cat de mult discutiile.In viata reala joc fotball, tennis de masa si biliard.Nu prea am timp de aceste distractii deoarece eu mai si lucrez.Cam atat despre mine, restul descoperiti voi pe viitor.
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) : https://imgur.com/a/dBWmlR6
4) De ce Hitman si nu alta factiune? : Pentru ca este o factiune foarte silentioasa.
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? : Cu nimic. Toti suntem egali.
6) Ai fost sanctionat macar o data? Daca da, de ce? Nu am fost sanctionat.
8) Alte precizari : Multumesc.

0

17

DuTZU@ONFiRE wrote:

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? : Pentru ca este o factiune foarte grea si totodata frumoasa.
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) :Ma numesc Vlad, am varsta de 14 ani, sunt o fire amuzanta, cu care poti glumi dar si serioasa cand este nevoie. Sunt o fire spontana, careia ii place sa ajute lumea cu ce poate si cand poate. Sunt o persoana careia ii place sa-si faca prieteni noi si sa socializeze. Nu-mi place sa fiu mintit sau sa fiu barfit pe la spate. Sunt o persoana cum se cade, careia ii place sa iasa din zona de confort dar cu anumite limite. Sunt o persoana careia ii place foarte mult sa incerce lucruri noi, respectoasa. Incerc sa sar in ajutorul tuturor indiferent daca ma respecta sau nu, daca ma ajuta sau m-a ajutat vreodata sau nu, din putinul meu ofer tuturor.Imi plac jocurile online, in special SA:MP si CS:GO. Ma pot descrie ca un baiat de treaba, cu simtul umorului, care evita pe cat de mult discutiile.In viata reala joc fotball, tennis de masa si biliard.Nu prea am timp de aceste distractii deoarece eu mai si lucrez.Cam atat despre mine, restul descoperiti voi pe viitor.
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) : https://imgur.com/a/dBWmlR6
4) De ce Hitman si nu alta factiune? : Pentru ca este o factiune foarte silentioasa.
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? : Cu nimic. Toti suntem egali.
6) Ai fost sanctionat macar o data? Daca da, de ce? Nu am fost sanctionat.
8) Alte precizari : Multumesc.

DuTZU@ONFiRE acceptat.

0

18

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? :Pentru ca are un lider demn de bun si se descurca foarte bine ca si leader.
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) :Buna, Ma numesc Alexandra, am 16 ani si sunt din Botosani.
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) :https://imgur.com/a/yeOgKS4
4) De ce Hitman si nu alta factiune? :Pentru ca imi place sa fac contracte..
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? :Pentru ca sunt activa, si sunt de treaba si mai glumesc.
7) Esti constient ca vei fi demis cu maxim FP daca nu stai minim 14 zile in factiune?Da.
8) Alte precizari :Nu.

0

19

Alexandra23[] wrote:

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? :Pentru ca are un lider demn de bun si se descurca foarte bine ca si leader.
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) :Buna, Ma numesc Alexandra, am 16 ani si sunt din Botosani.
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) :https://imgur.com/a/yeOgKS4
4) De ce Hitman si nu alta factiune? :Pentru ca imi place sa fac contracte..
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? :Pentru ca sunt activa, si sunt de treaba si mai glumesc.
7) Esti constient ca vei fi demis cu maxim FP daca nu stai minim 14 zile in factiune?Da.
8) Alte precizari :Nu.

Acceptat

0

20

APLICATII.

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? :As dori sa intru in aceasta factiune pentru ca as putea sa o ajut cu largirea playerilor, P:s am auzit ca este o factiune cu respect.
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) : Ma numesc Alin, am 14 ani, sunt din Neamt, imi place sa imi fac prieteni, sa petrec timpul cu prieteni, sunt o persoana care ii place sa fie respectata, sunt o persoana foarte prietenoasa, care asteapta sa intre in aceasta factiune, sunt o persoana sociabila, am o fire sociabila, imi place sa fac glume.
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) : https://imgur.com/a/0VzIGQ3
4) De ce Hitman si nu alta factiune? : Pentru.. Ca mi se pare ca este o factiune MIX fata de celelalte factiuni. Imi place sa fac contracte, imi place pentru ca este o factiune silentoasa.
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? : Pai, cred ca sunt in avantaj pentru ca am o aplicatie corect gramaticala, cu niste informatii dorite care cel care le citeste sa fie mandru.
6) Ai fost sanctionat macar o data? Daca da, de ce? Nu, nu am fost sanctionat niciodata.
7) Esti constient ca vei fi demis cu maxim FP daca nu stai minim 14 zile in factiune? Da,  sunt foarte constient, de ce responsabilitati am pe umeri mei.
8) Alte precizari : Va multumesc pentru atentia acordata.

0

21

Alin@Beleaua wrote:

APLICATII.

1) De ce doresti sa intri in Hitman Agency? :As dori sa intru in aceasta factiune pentru ca as putea sa o ajut cu largirea playerilor, P:s am auzit ca este o factiune cu respect.
2) Descriere personala ( minim 5 randuri ) : Ma numesc Alin, am 14 ani, sunt din Neamt, imi place sa imi fac prieteni, sa petrec timpul cu prieteni, sunt o persoana care ii place sa fie respectata, sunt o persoana foarte prietenoasa, care asteapta sa intre in aceasta factiune, sunt o persoana sociabila, am o fire sociabila, imi place sa fac glume.
3) Poza [/stats] (OBLIGATORIE) : https://imgur.com/a/0VzIGQ3
4) De ce Hitman si nu alta factiune? : Pentru.. Ca mi se pare ca este o factiune MIX fata de celelalte factiuni. Imi place sa fac contracte, imi place pentru ca este o factiune silentoasa.
5) Cu ce crezi ca esti mai avantajat fata de ceilalti aplicati ? : Pai, cred ca sunt in avantaj pentru ca am o aplicatie corect gramaticala, cu niste informatii dorite care cel care le citeste sa fie mandru.
6) Ai fost sanctionat macar o data? Daca da, de ce? Nu, nu am fost sanctionat niciodata.
7) Esti constient ca vei fi demis cu maxim FP daca nu stai minim 14 zile in factiune? Da,  sunt foarte constient, de ce responsabilitati am pe umeri mei.
8) Alte precizari : Va multumesc pentru atentia acordata.

Acceptata

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » Hitman Agency » Hitman Agency ~ aplicatii.