JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

Cere lider NG.

Posts 1 to 2 of 2

1

Nick Sa:Mp :Alex_20
Varsta Reala :20 ani.
Level :6
Ore :4 la ora 23:00 si la 00:00 voi avea 5.
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? :Deoarece am mai facut parte din aceasta factiune si pe alte servere si chiar ma pricep.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? :Sa o umplu cu noi playeri sa fac regula generala in ea.
Ati mai fost vreodata Leader ? :Desigur.
La ce factiuni ati mai fost leader ? :LSPD, LVPD, NG, SI, FBI, Mafii.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? :Desigur.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? :Voi sta toata viata in ea.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru :Sunt o persoana ca si toate celelalte, cu cei sapte ani de acasa si cu simtul umorului. Totusi, stiu si cand sa folosesc aceasta calitate, deoarece nu este intotdeauna binevenita, uneori tacerea fiind cel mai bun raspuns. Nu am vrut si nu vreau sa intru in certurile altora, deoarece pot avea efect negativ, chiar daca esenta acestei implicari ar trebui sa fie o mana de ajutor. Ma tin de cuvant, deoarece nu suport minciuna sau oamenii falsi. Imi place ca treaba sa fie bine facuta, ca la carte, deoarece sunt un tip perfectionist si mandru de sine atunci cand vine vorba de o responsabilitate dusa pana la capat. Prefer mai degraba lucrul in echipa, deoarece sunt tipul de persoana care incearca sa isi caute mereu prieteni sau amici, insa si-i alege dupa propriile preferinte. Sunt genul de persoana care, atunci cand ii este data o responsabilitate, ia pas cu pas fiecare stagiu prin care trebuie sa fie finalizata cu succes.
Poza /stats (OBLIGATORIU) :https://imgur.com/a/BE4lgrt

0

2

Respins!
Motiv:Nu ai minim 5 ore jucate.

0