JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider FBI - [RW]Ronholl

Cerere Lider FBI - [RW]Ronholl

Posts 1 to 2 of 2

1

Nick Sa:Mp : [RW]Ronholl
Varsta Reala : 19
Level : 6 , dar avansam repede in timp.
Ore : 2 , Stiu ca este putin dar strang in timp doar ce am intrat pe server. Plus ca pana la 23:00 Fac inca o ora.
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Deoarece imi place , Cunosc regulamentul intern + general + cel de lider. Imi place sa coordonez o echipa . Sa fac un departament unic si frumos pe accest server.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Tot ce este mai bun pentru acest departament. Recrutam oamenii nobili de functie. Si mentinem un server curat si frumos.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : LSPD, LVPD , FBI , UBER , HITMAN
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Da.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Da. Daca nu, ies with FP.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Pai ma numesc Resid Alexandru Armand , Locuiesc in mangalia , Imi plac femeile , bani , drogurile , jocurile pe pc , imi place sa ma mai joc pe xbox , Sunt un baiat sincer. Frumos , Modest.:)) iubitor ascultator. Am o relatie de 5 ani , O iubesc enorm . si cam atat.
Poza /stats (OBLIGATORIU) : https://imgur.com/a/r6IVMfP

0

2

Acceptat pentru teste!

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider FBI - [RW]Ronholl