JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

Razzerv2.5

Posts 1 to 2 of 2

1

1.Nick:Razzerv2.5
2. Level:5
3. Nume:Nicu
4. Ore:1
5. De cat timp jucati sa-mp:Joc samp de 4 ani, si cred ca am experienta necesara pentru aceasta functie.
6. Experienta sa-mp:Foarte mare.
7. Ai citit regulamentul?:Da, l-am citit.
8. De ce doresti sa devii Helper ? (Minim 7 Rand-uri):Ma consider un bun mentor in absolut tot ce fac , am mereu tendinta de a ajuta oamenii si de aceea consider acest "job" ideal pentru mine. Fiind sincer , orice om isi doreste o functie intr-un anumit loc , mai ales in jocuri avand in vedere generatia zilelor noastre. Point reach-ul meu va fi diferit. Acordand acestui joc ceva timp , in jur de 7-8 ore pe zi pot spune ca starea generala a plictiseli poate predomina in unele cazuri. Asadar doresc sa ajut aceasta comunitate cat mai mult prin orice mijloace , unul dintre ele fiind functia de helper
9. Ai mai avut (ADMIN / HELPER) ?: Am mai avut pe alte servere
10. Cate ore pe zi esti dispus sa joci SAMP:Pai sunt dispus sa joc intre 3-4 ore.
11. Descriete in minim (10-15 rand-uri):Salut, ma numesc Nicu si locuiesc in orasul TG-JIU .Este un orasel destul de micut, dar totodata si unul frumos cu fete simpatice si cu oameni harnici. Despre mine, pot sa va spun ca sunt o persoana intelegatoare, careia ii place sa fie serioasa cand se cere acest criteriu si umoristica in limita bunului simt. Imi place sa petrec timpul liber jucandu-ma SA:MP si iesind cu prietenii prin oras. Daca exista un lucru pe care il dispretuiesc cel mai mult pe lumea asta, cu siguranta este batjocura, cat si lauda de sine. Nu suport persoanele care incearca sa para ceea ce nu sunt si care se considera mai presus de ceilalti. Una peste alta, nu suport nici persoanele care isi bat joc de colegii/prietenii/strainii de langa ei. Uneori, ajung intr-o stare in care imi este greu sa-mi controlez sentimentele si clachez, dar lucrul acesta se intampla doar in viata reala, in joc n-am patit. Sunt foarte impulsiv in momente delicate si firave si imi place sa fac totul cu pasiune. Mereu incerc sa-mi ajut colegii/prietenii, cat si necunoscutii, pentru ca pana la urma, suntem toti oameni si toti suntem egali, din punctul meu de vedere. Deviez putin de la subiect si adaug ca acele persoane care si-au facut reputatia prin avere sau prin banii donati pe aceasta comunitate, sunt un nimic in fata mea. Problema caracterului meu este ca de fiecare data aparentele pe care le dau, nu sunt pe aceeasi unda cu persoana care incearca sa ma inteleaga, dar daca ajungi sa ma cunosti in totalitate, vei vedea ca acele aparente sunt total paralele cu ceea ce se afla in sufletul meu. Fiecare problema pe care o am, o exteriorizez cu un prieten apropiat sau chiar cu un coleg, incercand sa gasesc o solutie plauzibila si cat mai rapida. Ce pot sa va mai zic, per total, sunt o personalitate complexa, dar totodata si foarte deschisa la noi legaturi de prietenie si amicitie
12. Detin un microfon+cont skype [da/nu]: Sigur, da
12. Alte precizari:Nici una.

0

2

Acceptat pentru teste!

0