JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cere Lider Hitman

Cere Lider Hitman

Posts 1 to 2 of 2

1

Nick Sa:Mp : Mean[]1337
Varsta Reala : Am 14 ani.
Level : Am level 5
Ore :  0 ore momentan deoarece s-a dat wipe
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Deoarece este o factiune serioasa si cautat + imi place idea de a asasina omameni in moduri cat mai igenioase.Imi mai place si ca iti pune creativitatea la incercare.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Doresc sa o aduc mai sus ca lspd si mai doresc sa fiee full mereu si sa detina respectul tutror de pe server.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da,am mai fost dar nu pe acest server pe acest server am fost inainte de wipe co-leader F.B.I
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Pe alte servere la L.S.P.D : Taxi ls : Hitman si la paramedic.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Da.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Desigur.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru :   Mean[]1337 este un tip generos cu o viata fericita si o familie bogata alcatuita din mafioti.El are alaturi in orice moment un prieten  langa el. Acesta provenind dintr-o familie  de mafioti a fost invatat de mic sa traga cu arma,sa conduca masini scumpe si faca afaceri.Deoarece a provenit dintr-o familie bogata la varsta de 14 ani a primit un bolid mostenire de la bunicul sau ce a fost omorat de un alt mafiot in timpul warului.Mean[]1337 cand a aflat acest lucru a contientizat ca el nu doreste sa duca traditi mai departe continuand sa fie si el mafiot in The Italian Mafia.Acesta gandinduse la ce slujba sa detina s-a gandit la o slujba pasnica.Prima data a dorit sa se faca taximetris deoarece conducea foarte bine dar si-a dat seama ca nu are experienta si ca o sa fie platit prost cu salariul minim pe economi.Citind ziarul Mean[]1337 a vazut ca se cauta lider hitman atunci a depus un siviu si asteapta raspunsul pentru a vedea ce se va intampla in continuare cu viata acestuia.
Poza /stats (OBLIGATORIU) :  https://imgur.com/a/mZLKYmW

0

2

PRO<3

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cere Lider Hitman