Nick Sa:Mp :H3DAl3x
Varsta Reala :14 ani.
Level :12
Ore :30 (Dar voi face mai multe daca voi obtine aceasta mare functie)
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? :imi doresc sa ajung la functia de leader al acestei factiunii pentru ca dedic destul de mult timp pe calculator,ma simt pregatit pentru aceasta functie si vreau sa arat ca pot sa tin o factiune in picioare ca si lider.Imi place mult aceasta factiune de aceia am decis sa aplic petru aceasta.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? :Sa aduc factiunea cat mai sus,in topuri,si sa fac ca aceasta factiune sa fie respectata.
Ati mai fost vreodata Leader ? :Nu(pe acest server)
La ce factiuni ati mai fost leader ? : La factiunea F.B.I pe acest server,dar pe altele am fost la toate inclusiv la LSPD..
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? :Desigur(pe alte servere).
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Desigur.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru :Ma numsec Alexandru,am 14 ani,sunt in clasa a-8 a studet la liceu.Imi place mult vacanta dar scoala mai putin zis,dar invat ca si un elev normal.Imi place sa desenez,sa pictez,sa ma joc fotball sau diferite sporturi alaturi de prietenii.In timpul saptamanii ma dedic desigur scolii,dar nu las calculatorul sa intepeneasca.In weekend dedic aproximativ 4-5 ore pe samp,dar desigur ma ies si afara.Vorbesc cu tovarasii mei de suflet,jucand diferite jocuri dar in special SA:MP.Imi place sa ajut lumea cu diferite lucruri care au nevoie,imi fac prietenii usor,sunt sociabil mentin un libaj corespunzator nu sunt genul cu vorbe vulgare doar raree ori se mai intampla sa scot o vorba mai putin inteleapta dar ma mentin foarte bine.Una din visurile mele de cand sunt mic este de a infinta un centru de adoptie pentru caini,tin foarte mult la ei si nu pot sa vad cand un om îsi bate joc in orcie fel de ei.Respect lumea in de-ajuns incat sa fiu si eu respectat,sunt responsabil in lucrurile i care ma intereseaza.Dar momentan raman un baiat simplu de 14 ani. Si nu ma las daca imi doresc ceva.
Cerere Lider LSPD | Ma dedic acestei functie!
Page: 1
Posts 1 to 2 of 2
Share12018-11-21 13:16:04
Share22018-11-21 13:17:09
Din pacate sa dat wipe:((
Page: 1