JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 ||

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider Ballas

Cerere Lider Ballas

Posts 1 to 2 of 2

1

Nick Sa:Mp : EdyEdutzul
Varsta Reala : 13
Level : 9
Ore : 6
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Deoarece vreau sa adaug mafioti cu sange rece si sa nu ramana factiunea goala fara niciun lider.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Sa o duc cat mai departe, sa ajungem primii la turfuri si sa fim cat mai multi
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da
La ce factiuni ati mai fost leader ? : News Reporters
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Da
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Desigur.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Salut, ma numesc Eduard si am 13 ani sunt din Brasov si imi place sa joc fotbal si ma mandresc cu asta pentru ca multi imi zic Neymar de aceea este si jucatorul meu favorit, imi place muzica si sunt foarte glumet cu prietenii.
Poza /stats (OBLIGATORIU) : https://imgur.com/a/ny1u5Rh

0

2

EdyEdutzul wrote:

Nick Sa:Mp : EdyEdutzul
Varsta Reala : 13
Level : 9
Ore : 6
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Deoarece vreau sa adaug mafioti cu sange rece si sa nu ramana factiunea goala fara niciun lider.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Sa o duc cat mai departe, sa ajungem primii la turfuri si sa fim cat mai multi
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da
La ce factiuni ati mai fost leader ? : News Reporters
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Da
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Desigur.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Salut, ma numesc Eduard si am 13 ani sunt din Brasov si imi place sa joc fotbal si ma mandresc cu asta pentru ca multi imi zic Neymar de aceea este si jucatorul meu favorit, imi place muzica si sunt foarte glumet cu prietenii.
Poza /stats (OBLIGATORIU) : https://imgur.com/a/ny1u5Rh

Respins, nu ai 10 ore

0

You are here » JustForGame RPG || 51.68.176.23:7777 || » # Cerere Lider[Aplicatii ON] » Cerere Lider Ballas