Nick Sa:Mp : BegetuuBege
Varsta Reala :15
Level :7
Ore :11
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Deoarece am calitatile unui lider si am capabilitatea de a conduce o factiune.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Am de gand sa o organizez ceva mai bine si sa incerc sa opresc toate ilegalitatile facute pe strazile din Las Venturas, dar si din Los Santos.
Ati mai fost vreodata Leader ?: Nu.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Nu am mai fost leader la nicio factiune.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? Nu
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? :Desigur
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru :Salutare, ma numesc Raul si sunt din Drobeta Turnu Severin. Sunt un baiat calm, disciplinat, serios, grijuliu, bine organizat cu cei 7 ani de acasa. In timpul liber, ies la plimbare cu bicicleta si ma joc pe calculator, iar singurul sport pe care il practic momentan este tenisul de camp. Sunt o persoana sincera si sociabila si prietenoasa.
Poza /stats (OBLIGATORIU) : https://imgur.com/a/FsozKDY
Aplicatie Lider LVPD BegetuuBege
Posts 1 to 2 of 2
Share12018-11-18 18:09:19
Share22018-11-18 18:11:30
Nick Sa:Mp : BegetuuBege
Varsta Reala :15
Level :7
Ore :11
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Deoarece am calitatile unui lider si am capabilitatea de a conduce o factiune.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Am de gand sa o organizez ceva mai bine si sa incerc sa opresc toate ilegalitatile facute pe strazile din Las Venturas, dar si din Los Santos.
Ati mai fost vreodata Leader ?: Nu.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Nu am mai fost leader la nicio factiune.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? Nu
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? :Desigur
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru :Salutare, ma numesc Raul si sunt din Drobeta Turnu Severin. Sunt un baiat calm, disciplinat, serios, grijuliu, bine organizat cu cei 7 ani de acasa. In timpul liber, ies la plimbare cu bicicleta si ma joc pe calculator, iar singurul sport pe care il practic momentan este tenisul de camp. Sunt o persoana sincera si sociabila si prietenoasa.
Poza /stats (OBLIGATORIU) : https://imgur.com/a/FsozKDY
Respins, acea factiune are deja lider.