Level : 14
Ore :68
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Pentru ca liderul factiuni (TUBORG) a parasite factiuna, si a zis sa fiu eu liderul de acum inainte! Si am zis ca fac o aplicatie pe forum si sa dau test, am r6, 15 zile in factiune, sa fiu primit!
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Sa aduc multi membri in ea, sa nu fiu probleme, sa ne distram, sa ajutam playeri, etc.!
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da (Nu pe acest server)
La ce factiuni ati mai fost leader ? : HitMan (Nu pe acest server)
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Nu
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Da
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Ma numesc Aurelian, am 12 ani, sunt din Baia Mare, stau la tara, imi place sa fac sport, sunt pasionat de domeniul IT, iti place sa ascult muzica, sunt un om cu simtul umorului, sunt prietenos, dar in cele mai multe cazuri ma evervez foarte usor!
Poza /stats (OBLIGATORIU): https://imgur.com/a/poT8b8r
Cerere LV Paramedic Departament by Aurelian
Posts 1 to 3 of 3
Share12018-11-17 18:04:45
Share22018-11-17 18:22:41
Acceptat pentru teste !
Share32018-11-18 13:46:42
Level : 14
Ore :68
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Pentru ca liderul factiuni (TUBORG) a parasite factiuna, si a zis sa fiu eu liderul de acum inainte! Si am zis ca fac o aplicatie pe forum si sa dau test, am r6, 15 zile in factiune, sa fiu primit!
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Sa aduc multi membri in ea, sa nu fiu probleme, sa ne distram, sa ajutam playeri, etc.!
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da (Nu pe acest server)
La ce factiuni ati mai fost leader ? : HitMan (Nu pe acest server)
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Nu
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Da
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Ma numesc Aurelian, am 12 ani, sunt din Baia Mare, stau la tara, imi place sa fac sport, sunt pasionat de domeniul IT, iti place sa ascult muzica, sunt un om cu simtul umorului, sunt prietenos, dar in cele mai multe cazuri ma evervez foarte usor!
Poza /stats (OBLIGATORIU): https://imgur.com/a/poT8b8r
Acceptat pentru teste.