Nick Sa-Mp: MirindaSlap
Nivel: 17
Varsta/ Data nasterii: Am 15 ani, sunt nascut pe 7 noiembrie.
Poza stats[OBLIGATORIU]: http://prntscr.com/ljadro
Factiunea la care doriti lider: Taxi.
De ce vrei sa devi lider[Minim 50 de cuvinte]? : Eu doresc sa ma alatur acestei factiuni deoarece consider ca mi se potriveste perfect. Stiu regulamentul, am mai facut parte din Taxi LS  si pe alte servere ''mai mari'' si m-am descurcat foarte bine.   
Crezi ca esti pregatit? : Da, consider ca sunt pregatit.
Ai mai facut parte din acesata factiune? Daca da, rank-ul obtinut: Da, rank 5.
Descrierea personala[Minim 90 de cuvinte]: Pai, as incepe cu inceputul. Ma numesc Teodor, am 15 ani, sunt din orasul Brasov, judetul Brasov.Imi place să traiesc viaţa din plin, nu-mi plac oamenii aroganti, egoisti, falsi, si cei care se cred superiori, urasc cel mai mult lucrurile astea. Sunt ca orice alta persoana, cu defecte şi calităti, insa defectul meu cel mai mare este faptul ca oricine mi-ar gresi, tot iert, insa chiar daca iert, nu voi uită niciodata cu ce mi-a gresit acea persoana.Ca orice adolescent, sunt pasionat de fotbal, masini, jocuri video, etc. In timpul liber imi place mai mult sa ies cu prietenii deoarece sunt un adept al calatoriilor, dar mai stau şi la PC cand consider ca am timp suficient.Acesta sunt eu, cu bune si cu rele, sunt eu.! As mai zice mai multe chestii despre mine ,dar nu prea are rost, totusi ,o sa vedeti pe parcurs , cum am spus mai sus.
Prin ce esti diferit/a de ceilalti playeri? : Prin devotament, optimism 100% si cunostinte in domeniu.
Care sunt calitatile/ defectele tale? : Le-am enumerat la paragraful 'Descriere Personala'
De cat timp joci pe serverul nostru? :De 4 saptamani si am ramas profund surprins.
Cate ore acorzi serverului (fara afk/sleep) pe zi? : Depinde si de timpul meu liber.Cam 3 ore pe zi.
Ce vei face dupa ce vei primi lider (daca vei primi)? : Voi ajut TAXI LS sa ajunga la gradul de cea mai dorita factiune, cea mai activa factiune , nu va fii usor, dar cred in sansa mea.
Care sunt calitaile unui lider bun? : Seriozitate, amabilitate, cooperativitate sunt doar catea din calitatile unui bun lider.
Alte precizari? : Da, multumesc ca mi-ai citit aplicatia.