Nick Sa:Mp : 888dumnezeu
Varsta Reala : 11-ani
Level : 7
Ore : 11
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Deoarece am experienta necesara si timpul necesar pentru aceasta functie, sunt destul de activ si cred ca sunt in stare sa tin factiunea in frau aceasta factiune Sunt constient ca pot face din aceasta mafie o mafie de top.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Sa o duc pe locul 1 in /top mafii.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Da am mai fost
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Da, si stiu cu ce se mananca.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Da.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Sunt un baiat care traieste orice moment la maxim si prietenos. Sunt o fire libera. Nu imi place sa fiu barfit sau batjocorit, imi place sa fac sport. Imi place sa impresionez lumea si sa incurajez, imi place sa ajut oamenii cu tot ce imi sta in fire. Sunt respectuos fata de cei din jurul meu si mai ales celor care m-au ajutat in viata. Ador sa ies prin oras, si sa imi fac prieteni noi. Ador munca in echipa ca sa pot face aceasta munca mai usoara. Sunt calm si amabil si nu imi place sa ma cert. Nu imi plac oamenii falsi cu doua fete. Si imi place sa ma mentin in forma, si sa fiu respectat de lume.
Poza /stats (OBLIGATORIU) :https://imgur.com/a/WfAQLmK
Aplicatie Leader Grove Streat
Page: 1
Posts 1 to 2 of 2
Share12018-11-16 19:33:30
Share22018-11-17 10:48:02
codatule vrei lider ? Sa dai cu atentat ?
Page: 1