Nick Sa:Mp : Xavi
Varsta Reala : 16 ani
Level : 6
Ore : 17 ore
De ce doresti sa ajungi Leader la aceasta Factiune ? : Doresc sa ajung Leader la aceasta Factiune, deoarece vreau sa ridic aceasa Factiune de la 0  , pana in TOP 1.
Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : Am planuri mari.In primul rand, sa ne organizam si sa ne respectam ca o familie.In al doilea rand, sa ating un record,ce consta in cucerirea tuturor turf-urilor.
Ati mai fost vreodata Leader ? : Da, dar nu pe aceasta comunitate.
La ce factiuni ati mai fost leader ? : Nu am detinut aceasta functie pe comunitatea actuala.
Ati mai fost vreodata leader la factiunea asta ? : Nu, dupa cum am m-ai spus si mai sus.
Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : Sigur ca da.
O scurta descriere in minim 20 cuvinte a caracterului vostru : Sunt un baiat de 16 ani, nascut pe data de 23 Septembrie. Am o inaltime de ~ 1.75m, cu parul negru si ochii caprui. Sunt un baiat glumet, prietenos si ambitios. Imi place sa caut orice ca sa invat cat mai multe despre diferite lucruri, imi place tehnologia informaticii. Sunt din Galati, judetul Galati, sunt la liceul de Industrie alimentara "Elena Doamna", la profilul de Industrie Alimentara in clasa a X-a. Pentru inceput, imi place ceea ce fac, imi doresc sa devin un bucatar cunoscut si sa imi fac cat mai multi prieteni, nu dusmani. Am practicat putin fotbalul si hockey, dar din pacate nu am putut continua din cauza scolii. Imi place sa am cat mai multi prieteni si sa ma inteleg bine cu toti. Nu imi plac oamenii neseriosi, "smecheri", si sa ma aprecieze asa cum sunt eu. Cam atatea despre mine.
Poza /stats (OBLIGATORIU) : https://imgur.com/a/0vNae8C